Contact Bel (024) 642 40 41
Menu

Talent Partner voor industrie, bouw & infra

Met ruim 25 jaar ervaring weten wij als geen ander wat er komt kijken bij het binden, boeien en ontwikkelen van talent; van starter tot senior.

Ruim 25 jaar ervaring Focus op industrie, bouw & infra Blijvend leereffect in de praktijk Persoonlijk, grondig, gecommitteerd & ondernemend

Onze expertise

De ontwikkelingen gaan snel in de industrie, bouw en infra. Om hier als organisatie adequaat op in te kunnen spelen is verander- en innovatiekracht een must. Wij helpen organisaties om die kracht bij hun medewerkers te ontwikkelen. Dit doen wij met onze diensten op het gebied van:


Bel voor meer informatie (024) 642 40 41
CEO Ton Hendriks: Great vision without great people is irrelevant

Talent is key to success

Mensen bepalen het succes van een organisatie. Het is dan ook van essentieel belang om goed zicht te hebben op de talenten van (toekomstige) medewerkers. Om zo ieders potentieel optimaal in te kunnen zetten. Met als resultaat betrokken en gemotiveerde medewerkers die in hun kracht staan en bijdragen aan het succes van de organisatie. Want zo maak je als organisatie blijvend het verschil. Onsite Academy helpt organisaties bij het binden, boeien en ontwikkelen van talent; van starter tot senior.

 

 

 

 

Opdrachtgevers vertellen

Technologie, duurzaamheid en operational excellence zijn slechts een greep uit de ontwikkelingen die de industrie, bouw & infrawereld in hoog tempo veranderen. Om al die ontwikkelingen te realiseren is innovatie- en veranderkracht een must. Benieuwd hoe andere organisaties dit aanpakken?

Case Royal Smit Meer cases

Ranger Groep: Experts in duurzaam werven en ontwikkelen binnen de industrie, bouw & infra
Specialist in binden, boeien en ontwikkelen van talent in de industrie, bouw en infra; van starter tot senior.
HR partner voor board, directie en management op gebied van executive search, interim management en development
Specialist in duurzaam werven van talent binnen de industrie, bouw en infra; van starter tot senior.

Maak kennis
met ons team

Bijdragen aan het succes van onze opdrachtgevers. Daar zet ons team van consultants, psychologen, coaches en trainers zich elke dag opnieuw voor in.


Mensen van Onsite Academy

Kennis en inspiratie opdoen met vakgenoten

Nieuwe inzichten opdoen en best practices delen met vakgenoten over actuele thema’s binnen de industrie, bouw en infra? Laat je informeren en inspireren tijdens onze themabijeenkomsten.

Bekijk de thema’s

Waar vindt u ons

St. Annastraat 278, 6525 HD Nijmegen
Postbus 6819, 6503 GH Nijmegen Nijmegen
(024) 642 40 41
info@onsite-academy.nl
+31653372351