Engineering your success

Home | Blog | (024) 642 40 41   | E-mail
OLD Ranger Human Capital
Waarom Onsite Academy?
  • Gericht op technische trainees, professionals en managers
  • Trainen en ontwikkelen van soft skills
  • Jouw persoonlijke leerbehoefte staat centraal
  • Deelnemers waarderen trainingen met 8,7 gemiddeld
  • Ruim 15 jaar ervaring in de industrie, techniek, bouw & infra

Gratis Carrièreadvies

Overzicht trainingenvraag informatie aanschrijf in voor trainingenBekijk ons TraineeshipTrainingslocatie
Home > Onsite Academy > Opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Aarts Plastics B.V.

Aarts Plastics B.V.

Aarts Plastics is opgericht in 1943 en vanaf het begin gevestigd in Waalwijk. In het huidige moderne bedrijfspand is op een bebouwd oppervlak van 7000m² de dagelijkse productie en warehousing geregeld. Met het moderne machinepark waaronder diverse 2 componenten spuitgietmachines worden klanten over heel Europa bediend.
Accsys Technologies

Accsys Technologies

Accsys Technologies is een innovatieve onderneming met de ambitie verder uit te groeien tot een internationale technologie- en productieonderneming. Accsys Technologies kenmerkt zich door nieuwe hoogwaardige ontwikkelingen op het terrein van chemisch modificeren (acetyleren) van hout.
ASML Netherlands BV

ASML Netherlands BV

ASML levert en installeert wereldwijd machines aan de semiconductorindustrie. Producenten als Intel, IBM en NXP worden tot hun klanten gerekend. ASML is een Nederlands hightechbedrijf en een van de belangrijkste leveranciers van machines voor de halfgeleiderindustrie, in het bijzonder steppers en scanners, die worden gebruikt bij het maken van chips. Klanten zijn veelal chipproducenten. Het bedrijf vervaardigt complexe machines die worden gebruikt voor de productie van geïntegreerde schakelingen (IC’s of chips).
Asset Rail

Asset Rail

ASSET Rail is een spooronderhoudsaannemer met de contractgebieden Gelre en Eemland in beheer.
Bosch Rexroth B.V.

Bosch Rexroth B.V.

Bosch Rexroth is onderdeel van de divisie Industrial Technology van Robert Bosch GmbH. De onderneming is wereldwijd toonaangevend in de aandrijf- en besturingstechnologie. Alle aandrijftechnieken - hydrauliek, pneumatiek, elektrisch en mechanisch aandrijvingen - met de bijbehorende besturingen en service, zijn verenigd in dit concern. Er werken in totaal ongeveer 33,000 medewerkers verspreid over ruim 80 landen. Nederland bestaat met 750 medewerkers uit het hoofdkantoor in Boxtel en vijf servicevestigingen verspreid over Nederland.
Contiweb

Contiweb

Goss Contiweb is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, verkoop en service van technologisch hoogwaardige rollenwisselaars en drogers voor rollenoffsetpersen. Door een sterk klantgerichte filosofie, innovatieve oplossingen en een vergaande dienstverlening is een leidende positie ontstaan op de Europese markt.
Dorel Netherlands

Dorel Netherlands

Dorel Juvenile Europe is a world class juvenile products company. Their known and very strong brands Maxi-Cosi, Bébé Confort, Quinny, Safety 1st, and Baby Art can be found in no less than 80 countries around the world.
Dura Vermeer Divisie Infra BV

Dura Vermeer Divisie Infra BV

Dura Vermeer is een landelijk operend bouwconcern actief in de woning- en utiliteitsbouw, infrastructuur en engineering. Ze zijn actief in diverse marktsegmenten - woningcorporaties, projectontwikkelaars, overheden (rijk, provincie, gemeente), onderwijs, zorg en welzijn, industrie en energie - en hun produceten en dienstverlening lopen uiteen van de ontwikkeling en bouw van woningen, kantoren en multifunctionele centra tot het bouw- en woonrijpmaken van terreinen en gronden, het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van wegen, het ontwerpen en bouwen van kunstwerken (bruggen, viaducten, tunnels), het aanleggen van ondergrondse kabels en leidingen, het bouwen en onderhouden van spoorwegen en het saneren van vervuilde gronden.
E-Traction

E-Traction

e-Traction develops, realizes and implements superior, distinguished and patented powertrain technology in e-mobility.
Elopak

Elopak

Elopak is één van 's werelds grootse verpakkingsproducenten. Zij levert verpakkingen voor levensmiddelen en industriële producten. Daarnaast levert Elopak complete verpakkingssystemen en zijn ze partner bij het ontwerpen, installeren en onderhouden van deze systemen.
Fermacell BV

Fermacell BV

Fermacell BV, onderdeel van Xella International GmbH, is actief op de internationale bouwstoffenmarkt met systeemoplossingen voor de droge afbouw.
GEA

GEA

GEA Process Engineering Nederland BV is onderdeel van de wereldwijd opererende en technologisch toonaangevende GEA Group. Zij levert complete klantgeoriënteerde procesengineering, procescomponenten en turn-key projectoplossingen voor vloeistof- en poederprocessen.
Gemco B.V.

Gemco B.V.

Gemco Cast Metal Technology is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van gieterijprojecten. Gieterijprojecten variëren van de complete nieuwbouw van een fabriek ergens ter wereld tot het bedenken van een specifieke technologische oplossing voor een klant. Gemco staat binnen de gieterij-industrie bekend om zijn innovatieve en creatieve oplossingen.
HESS AAC Systems

HESS AAC Systems

HESS AAC Systems B.V. (previously Stork Bouwtechniek) possesses specific know-how on the building of machines and plants for the autoclaved aerated concrete and sand-lime brick industry.
Houdijk Holland

Houdijk Holland

Houdijk Holland is een universele machinefabriek en marktleider in de biscuit handling. De organisatie is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van systemen voor het sorteren en rangeren van koekjes en biscuits.
IHC SAS BV

IHC SAS BV

SAS Gouda is producent en leverancier van ‘winches’ (liersystemen) en pijplegsystemen aan de maritieme sector.
Kingspan Insulation

Kingspan Insulation

Kingspan Insulation B.V. is marktleider in de productie van isolatieproducten voor daken, muren, vloeren en luchtkanalen. Kingspan Insulation B.V. is een onderdeel van de Kingspan Group, een van de snelst groeiende bouwmaterialenconcerns van Europa en wereldleider in het toeleveren van duurzame bouwproducten en -diensten.
Kongsberg Maritime Holland B.V.

Kongsberg Maritime Holland B.V.

Kongsberg is wereldwijd marktleider in het ontwikkelen van elektronica en automation systems die de vaart van zeeschepen optimaliseren, waaronder systemen m.b.t. positioning, navigatie, survey-activiteiten en surveillance.
Meer informatie?
Thedo Boer
tboer@onsite-academy.nl
(024) 6424 041
(06) 5183 1834
Je ontwikkeling bespreken?
BEL 024 642 40 41
Onze visie
ENGINEERING YOUR SUCCESS
Antoinette Wolters
Antoinette Wolters, trainer Onsite Academy
Onze opdrachtgevers
Scott Recruiters werkt voor
Vraag vrijblijvend informatie aan

Informatie aanvraag