fbpx
Contact Bel (024) 642 40 41
Menu
Home > Cases > Opdrachtgevers vertellen > Klanttevredenheid staat bij ons centraal

Klanttevredenheid staat bij ons centraal

Al een aantal jaar heeft Onsite Academy een succesvolle samenwerking met BluePrint Automation. BluePrint Automation ontwerpt, ontwikkelt en produceert verpakkingsmachines wereldwijd.

Investeren in klanttevredenheid
“Binnen BluePrint Automation staat klanttevredenheid centraal”, vertelt Elbert Griffioen, Manager Service bij BluePrint Automation. “We investeren op diverse manieren in de ontwikkeling van onze processen en medewerkers om daar vooruitgang in te blijven boeken. Dit was voor ons een reden om op zoek te gaan naar een geschikte partner voor het trainen van onze medewerkers. Hierin vonden we een partner in Onsite Academy, zij hebben voor ons een programma op maat ontwikkeld.”


Foto: Elbert Griffioen | Manager Service bij BluePrint Automation

Op maat gemaakt
“Bij BluePrint Automation streven we naar constructieve communicatie met onze klanten. De afdeling Service speelt hierin een significante rol en levert een belangrijke bijdrage aan ons succes. Daarom hebben we de beslissing genomen om alle collega’s van de Service afdeling die contact hebben met klanten mee te nemen in deze ontwikkeling. Samen met Onsite Academy zijn we in gesprek geraakt over een breed, op maat gemaakt programma voor 8 coördinatoren en 30 Service Engineers. De trainingen werden in kleine teams aangeboden van maximaal 8 deelnemers, hierdoor was er ook voldoende ruimte voor het onderling bespreken van belangrijke thema’s die betrekking hebben op onze afdeling Service.”

Kennis van de markt
“De samenwerking met Onsite Academy verloopt plezierig. De professionele aanpak en de kennis van de markt spreekt ons erg aan. Het is voor een bedrijf als BluePrint Automation van belang dat we een partner hebben die onze activiteiten als machinebouwer begrijpt, en weet wat er binnen deze industrie speelt.”

BluePrint Automation is een wereldspeler in oplossingen voor het automatisch verpakken van flexibele en moeilijk handelbare verpakkingen in dozen, trays, en containers. Met drie full-service productiefaciliteiten en acht Sales & Support locaties is BluePrint Automation wereldwijd actief.

Meer weten over trainingsprogramma’s op maat? Wij bieden voor diverse vraagstellingen een passend trainingsprogramma. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Meer weten over trainingsprogramma’s op maat? Wij bieden voor diverse vraagstellingen een passend trainingsprogramma. Neem gerust contact op voor meer informatie.