fbpx
Contact Bel (024) 642 40 41
Menu
Home > Cases > Opdrachtgevers vertellen > Development > Communicatie maakt het verschil tussen mens en machine

Communicatie maakt het verschil tussen mens en machine

Royal SMIT Transformers en Onsite Academy werken al een lange tijd samen. Royal SMIT behoort tot de marktleiders op het gebied van de ontwikkeling, productie, verkoop en onderhoud van transformatoren.

Communicatie binnen de organisatie
“Bij Royal SMIT is communicatie een centraal thema”, vertelt Frank van Rijnsoever, Sales Director bij Royal SMIT Transformers. “Ondanks het feit dat veel communicatie tegenwoordig via e-mail verloopt, is het belangrijk dat we ons realiseren dat directe communicatie ontzettend belangrijk is. Deze vorm van communiceren maakt het verschil tussen de mens en de machine. Om de communicatie binnen de organisatie te verbeteren zijn we om de tafel gaan zitten met Onsite Academy.”


Foto: Frank van Rijnsoever | Sales Director bij Royal SMIT

Unieke trainingen
“Dit heeft geleid tot een uniek programma dat was samengesteld op basis van onze probleemstellingen. Het bijzondere aan dit programma was dat de trainingen waren toegespitst op zowel de persoonlijke als de commerciële kant. Door de persoonlijke kant erbij te betrekken werd ontdekt op welke manier ieder individu optimaal communiceert binnen het team. Voor een technisch productiebedrijf zoals Royal SMIT zijn dit soort trainingen niet vanzelfsprekend. Het was geen standaardmodule, maar echt op maat gemaakt.”

“Het is leuk dat je elke dag weer dingen terugziet die we toen behandeld hebben. Waar medewerkers in het verleden wel eens onduidelijk waren, zie je dat ze nu dingen op een andere manier aanpakken. De communicatie is helderder geworden waardoor het team echt is ontwikkeld.”

Marktontwikkelingen
“Onsite Academy is onderscheidend in het maatwerk dat ze kunnen bieden. Intern hebben ze de beschikking tot allerlei disciplines waardoor dit maatwerk mogelijk is. Tijdens het opzetten van het trainingsprogramma werd goed met ons meegedacht, hier kijken we zeer tevreden op terug. Daarnaast worden de marktontwikkelingen goed in de gaten waardoor ze weten welke problemen op dat moment spelen in de markt. Dat is de kracht van Onsite Academy.”

Royal SMIT Transformers behoort tot de marktleiders op het gebied van de ontwikkeling, productie, verkoop en onderhoud van vermogenstransformatoren en secundaire installaties voor bediening, controle en beveiliging. De geavanceerde transformatoren, met vermogens tot 1000 MVA en spanningen tot ongeveer 550 kV, spelen een belangrijke rol bij de opwekking en distributie van elektriciteit en de instandhouding van stedelijke energienetwerken.

Meer weten over trainingsprogramma’s op maat? Wij bieden voor diverse vraagstellingen een passend trainingsprogramma. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Meer weten over trainingsprogramma’s op maat? Wij bieden voor diverse vraagstellingen een passend trainingsprogramma. Neem gerust contact op voor meer informatie.