fbpx
Contact Bel (024) 642 40 41
Menu
Home > Cases > Opdrachtgevers vertellen > Inzetten op verdere professionalisering

Inzetten op verdere professionalisering

Solidus Solutions is de grootste Europese geïntegreerde leverancier van massiefkarton verpakkingen met klanten in meer dan 70 landen wereldwijd. Onlangs heeft Onsite Academy een internationaal trainingsprogramma voor Solidus Solutions verzorgd.

Ambitieuze groeiplannen
“Binnen Solidus Solutions hebben we ambitieuze groeiplannen”, aldus Erik van Mierlo, Group HR Director bij Solidus Solutions. “Om dat te realiseren zetten we ook in op verdere professionalisering van de organisatie. Ik merk dat effectieve communicatie daar een steeds belangrijker onderdeel van wordt. Een leidinggevende communiceert de hele dag door, spreekt collega’s individueel maar geeft ook presentaties voor groepen. Om deze vaardigheden te trainen hebben we de hulp van Onsite Academy ingeschakeld.”


Foto: Erik van Mierlo | Group HR Director bij Solidus

Internationaal
“In de eerste gesprekken met Onsite Academy kwamen we al snel tot de conclusie dat de focus van de training moest gaan liggen op spreken met overtuiging en presentatievaardigheden. Onsite Academy heeft op basis van onze behoeften een programma samengesteld voor de locatie-managementteams. Niet alleen in Nederland, maar ook in België, Spanje, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Hiervoor heeft Onsite Academy voor ons een team samengesteld met Nederlands-, Engels-, Spaans-, en Franstalige trainers.”

Samenwerking
“Ik kijk positief terug op het verloop van dit traject. Naast het feit dat ik inhoudelijk tevreden ben over de trainingen, was het van meerwaarde dat de trainingen in teamverband werden gevolgd. Dat heeft de teams uiteindelijk weer een stukje dichter bij elkaar gebracht. De samenwerking met Onsite Academy heb ik als zeer prettig ervaren. De trainers hadden in een korte tijd een goede aansluiting met het type bedrijf en de mensen uit deze sector. Dat heeft een belangrijke bijdrage aan dit traject geleverd.”

Solidus Solutions bestaat al meer dan 150 jaar en heeft locaties in Nederland, België, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Portugal, Frankrijk en Noorwegen. Met een uitgebreid assortiment van recyclebare verpakkingsoplossingen levert Solidus Solutions aan verschillende branches waaronder de voedselbranche, de luxe verpakkingen sector en diverse andere industrieën.

Meer weten over trainingsprogramma’s op maat? Wij bieden voor diverse vraagstellingen een passend trainingsprogramma. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Meer weten over trainingsprogramma’s op maat? Wij bieden voor diverse vraagstellingen een passend trainingsprogramma. Neem gerust contact op voor meer informatie.