fbpx
Contact Bel (024) 642 40 41
Menu
Home > Alle artikelen en videos > 13 februari 2020 | Themabijeenkomst ‘Leiderschap & veranderkracht’

13 februari 2020 | Themabijeenkomst ‘Leiderschap & veranderkracht’

Na de succesvolle ontbijtbijeenkomsten die we de afgelopen jaren hebben georganiseerd voor onze relaties, is het dit jaar tijd voor iets nieuws!

Daarom organiseren wij in 2020 een roadshow met diverse themabijeenkomsten op locatie bij onze opdrachtgevers. In deze bijeenkomsten staan actuele thema’s en vraagstukken centraal, die aansluiten bij duurzaam werven en ontwikkelen en die hoog op de agenda staan bij bedrijven in de industrie, bouw en infra.

De eerste themabijeenkomst zal zijn op donderdag 13 februari aanstaande bij Xella Nederland met als centraal thema: Leiderschap & veranderkracht

Een unieke gelegenheid om inspiratie op te doen, kennis te delen en ervaringen uit te wisselen rond actuele thema’s als veranderkracht realiseren, talentontwikkeling en vitaal leiderschap. Het betreffen kleinschalige en interactieve bijeenkomsten, exclusief bestemd voor directie en senior management binnen de industrie, bouw en infra.

Het programma

Rondleiding in de productielocatie van Xella te Vuren

In Nederland is Xella actief met 7 productielocaties die zich toeleggen op de ontwikkeling en productie van kalkzandsteenblokken, cellenbeton en minerale isolatieplaten voor de woning- en utiliteitsbouw. Bekende merken van Xella zijn o.a. Silka, Ytong, Hebel en Multipor. Op de productielocatie in Vuren wordt cellenbeton geproduceerd onder de merknaam Ytong en door Xella zelf ontwikkelde lijmmortel. Deze producten worden toegepast in utiliteitsbouwprojecten in Nederland, de UK en tal van andere landen.

Kennissessie ‘Veranderkracht realiseren’ door Ton Hendriks

De ontwikkelingen gaan snel in de industrie, bouw en infra. Verandering is de enige constante, aldus de Griekse filosoof Heraclites. Om hier als organisatie adequaat op in te kunnen spelen en succesvol te blijven, is veranderkracht een must. Maar wat is veranderkracht eigenlijk? En hoe bepaal je jouw veranderkracht en die van je organisatie? En ook: Hoe kun je veranderkracht binnen je organisatie ontwikkelen? Tijdens deze inspirerende sessie deelt Ton Hendriks, Directeur van de Ranger Groep, interessante kennis en inzichten hierover.

Business Case ‘Leadership development bij Xella’ door Sandra Bekker (HR Manager Nederland) en Jeroen Gruys (HR Directeur)

Anderhalf jaar geleden is Xella gestart met een bedrijfsbreed leiderschapstraject voor alle leidinggevenden; van directie t/m teamleiders. Inmiddels heeft de organisatie flinke stappen gezet op het gebied van leadership development. Sandra Bekker en Jeroen Gruys zijn nauw betrokken bij dit traject en zullen deze interessante business case met ons delen.

Interesse in deelname?

De themabijeenkomsten zijn exclusief bestemd voor beslissers binnen de industrie, bouw en infra. Mocht u interesse hebben in deelname, dan kunt u contact opnemen met Antoinette Wolters.

Meer informatie over de andere themabijeenkomsten die wij dit jaar organiseren, volgt binnenkort op onze website.

Interesse in deelname? Neem contact op voor meer informatie.

Interesse in deelname? Neem contact op voor meer informatie.