fbpx
Contact Bel (024) 642 40 41
Menu
Home > Alle artikelen en videos > Development > Benoeming Raad van Advies Ranger Groep

Benoeming Raad van Advies Ranger Groep

Trots zijn wij te kunnen melden dat de Ranger Groep met ingang van 1 maart 2021 een Raad van Advies heeft benoemd. Als Ranger Groep geloven wij in de kracht van samenwerking. Niet alleen om onze eigen ambities te kunnen realiseren, maar (juist) ook die van onze opdrachtgevers. Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Wij zijn dan ook blij dat we een gecommitteerd team van ervaren, deskundige managers binnen de industrie, bouw en infra aan ons hebben weten te verbinden. Stuk voor stuk leden die worden beschouwd als de motor achter veel ontwikkelingen binnen deze branches.

Als Raad van Advies helpen zij ons de koers te bewaken, belangrijke keuzes te maken en kansen te spotten. Met hun ruime ervaring en strategisch advies bouwen we samen aan het realiseren van onze ambities en die van onze opdrachtgevers. Op die manier zorgen we voor een continue aansluiting van onze diensten op belangrijke innovaties en ontwikkelingen binnen onze focusbranches: industrie, bouw en infra.

In de Raad van Advies hebben zitting:

  • Maarten Lintsen – Directeur HR bij Dura Vermeer Divisie Infra BV, tevens voorzitter van de Raad van Advies
  • Kees van Zijtveld – Directiecoach en -trainer. Voormalig eigenaar trainingsbureau Nieuwe Dimensies
  • Jorien Douma – Afdelingshoofd Inkoop en Contractmanagement bij Rijkswaterstaat
  • Niels van der Wouden – Head of Country Sales & NWE Construction Services bij Xella Nederland BV
  • Igor La Vos – Algemeen Directeur / Bestuurder / Sales Director


Over de Ranger Groep

De Ranger Groep ondersteunt opdrachtgevers in de industrie, bouw en infra met effectieve diensten op het gebied van duurzaam werven en ontwikkelen. De organisatie bestaat uit Ranger Human CapitalOnsite Professionals en Onsite AcademyRanger Human Capital is de partner voor executive search en interim management op board, directie en managementniveau in alle disciplines. Onsite Professionals is specialist in het werven van professionals, van starter t/m senior professional, voor zowel vaste als tijdelijke posities. Onsite Academy is partner in talent & leadership development en richt zich op het duurzaam ontwikkelen van organisaties, teams en medewerkers.

Raad van Advies Ranger Groep

Meer weten?

Meer weten?