fbpx
Contact Bel (024) 642 40 41
Menu
Home > Alle artikelen en videos > 31 maart 2020 | Themabijeenkomst ‘Talent Identification & Development’

31 maart 2020 | Themabijeenkomst ‘Talent Identification & Development’

In 2020 organiseren wij een roadshow met diverse themabijeenkomsten op locatie bij onze opdrachtgevers. In deze bijeenkomsten staan actuele thema’s en vraagstukken centraal, die aansluiten bij duurzaam werven en ontwikkelen en die hoog op de agenda staan bij bedrijven in de industrie, bouw en infra.

De eerstvolgende themabijeenkomst zal zijn op dinsdag 31 maart aanstaande bij Moba Group met als centraal thema: Talent Identification & Development

Een unieke gelegenheid om inspiratie op te doen, kennis te delen en ervaringen uit te wisselen rond actuele thema’s als veranderkracht realiseren, talentontwikkeling en vitaal leiderschap. Het betreffen kleinschalige en interactieve bijeenkomsten, exclusief bestemd voor directie en senior management binnen de industrie, bouw en infra.

Het programma

Rondleiding door de fabriek van Moba

Moba Group BV is wereldmarktleider op het gebied van eiersorteer- en eierverpakkingsmachines en bovendien het op één na best presterende maakbedrijf van Nederland. Binnen de eierindustrie is Moba de toonaangevende producent van apparatuur voor het sorteren, verpakken en verwerken van eieren. Van de 3 miljard eieren die kippen per dag wereldwijd leggen, gaat ongeveer een kwart door de machines van Moba. Moba is in 1947 opgericht en is uitgegroeid tot een grote onderneming met een wereldwijd team van 800 toegewijde medewerkers. Allemaal professionals op hun eigen kennisgebied. Moba heeft kantoren over de hele wereld. Het hoofdkantoor van Moba is gevestigd in Barneveld.

Kennissessie ‘Talent beoordelen & ontwikkelen’ door Antoinette Wolters en Theo Oomen

Mensen bepalen het succes van een organisatie. Het is dan ook van essentieel belang om goed zicht te hebben op de talenten van (toekomstige) medewerkers. Om zo ieders potentieel optimaal in te kunnen zetten. Met als resultaat betrokken en gemotiveerde medewerkers die in hun kracht staan en bijdragen aan het succes van de organisatie. De talenten van nu zijn ambitieus en vinden het belangrijk om zichzelf continu te blijven ontwikkelen. Voor veel bedrijven is het lastig om de uitdaging die hoogopgeleide young professionals in hun werk zoeken, te kunnen bieden en op die manier talent in huis te halen én te houden. Benieuwd welke concrete middelen je kunt inzetten om talent binnen de organisatie te identificeren en ontwikkelen? Tijdens deze inspirerende sessie delen Antoinette Wolters, Manager Training & Development bij Onsite Academy, en Theo Oomen, Executive Coach, interessante kennis en inzichten hierover.

Business Case ‘Talent Development bij Moba’ door Dolf Ketelaar (HR Director Moba Group) en Eliane van Esch (HR Business Partner)

Drie jaar geleden is Moba gestart met een talent development programma. Inmiddels heeft de organisatie flinke stappen gezet op dit gebied. Dolf Ketelaar en Eliane van Esch zijn hierbij nauw betrokken en zullen deze interessante business case met ons delen.

Video: Kleine impressie van Moba

Interesse in deelname?

De themabijeenkomsten zijn exclusief bestemd voor beslissers binnen de industrie, bouw en infra. Mocht u interesse hebben in deelname, dan kunt u contact opnemen met Antoinette Wolters.

Meer informatie over de andere themabijeenkomsten die wij dit jaar organiseren, volgt binnenkort op onze website.

Interesse in deelname? Neem contact op voor meer informatie.

Interesse in deelname? Neem contact op voor meer informatie.